Administrație Știri locale

Botoșănenii medaliații cu aur și argint la Jocurile Olimpice, premiați pe insula din mijlocul Lacului cu nuferi, în Codrii lui Eminescu

 




Pentru prima dată în istoria județului, insula din mijlocul Lacului cu nuferi al lui Mihai Eminescu va fi folosită drept podium pentru premierea unor sportivi locali medaliați cu aur și argint la Olimpiadă.

Luni, 13 septembrie, ora 15.00, în Codrii lui Eminescu, pe insula din mijlocul Lacului cu nuferi, Consiliul Județean, Consiliul Local și Primăria Botoșani vor premia sportivii botoșăneni care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

 

 

”Botoșaniul recunoaște și omagiză excelența! În cadrul manifestării organizate de către Consiliul Județesn Botoșani au fost pregătite mai multe surprize, prin care și canoatoare de legendă originare din județ”, a transmis Consiliul Județean Botoșani.

Botoșăneanca Simona Radiș a câștigat medialia de aur la Olimpiada de la Tokyo, alături de suceveanca Ancuța Bodnar, în proba de dublu vâsle feminin.

Botoșăneanul Mugurel Vasile Semciuc a câștigat medalia de argind cu echipajul de patru rame masculin.

Aurul la Olimpiadă îi va aduce un premiu de 10.000 lei Simonei Radiș, iar Migurel Semciuc va fi premiat cu 7.500 lei pentru argintul de la Jocurile Olimpice.