Administrație Politică Știri locale

Un om de afaceri desființează USR pentru că se opune investițiilor prin PNDL: încep singuri să-și dea măștile jos și să –și arate adevăratele intenții




Comunicat de presă- Cătălin Silegeanu: 

USR-iștii încep singuri să-și dea măștile jos și să –și arate adevăratele intenții.

Partidul Uniunea Salvați România și-a atras simpatizanții prin simplul fapt că era o alternativă la dezamăgirea cetățenilor, cauzată de întreaga clasă politică din ultimii ani de zile și cam atât!

Această imagine pe care au vrut să și-o creeze usr-iștii a rezistat până când au ajuns să guverneze cu liberalii și am putut vedea cu toții cum se luptă și ei după putere și funcții, nicidecum pentru binele și interesul românilor, așa cum strigau în ultimele campanii electorale.



 

Mai nou, USR-ul își arată adevăratele intenții prin faptul că denigrează înțelegerea politică dintre PSD și PNL la nivel local, partide care au decis să facă pace pentru a reuși finalizarea mai multor proiecte de mare interes pentru botoșăneni. Reprezentanții USR Botoșani critică în spațiul public, această colaborare dintre cele mai mari partide politice, invocând doar că sunt doar interese personale și nimic bun pentru cetățeni. 

Mă întreb dacă reprezentanții USR Botoșani pot prezenta cetățenilor, mai ales celor le-au dat votul de încredere, realizările lor ca și partid politic, care au destui oameni în Parlament să atragă proiecte de investiții pentru botoșăneni.

Eu, ca și subantreprenor, am participat la multe proiecte prin PNDL și am montat rosturi de dilatație în multe zone diferite din țară. De aceea, pot afirma  că am văzut și văd schimbări  peste tot, avem drumuri noi , rețele de apă și canalizare. 



 

Deși , de foarte multe ori am taxat acțiunile acestor partide politice, pe care nu le-am considerat ca fiind cele mai bune sau nu am crezut că pot fi realizabile, fiind gândite doar pentru imaginea partidului, acum pot să și apreciez această decizie de a ajunge la o înțelegere politică pe plan local pentru binele botoșănenilor, care efectiv s-au săturat de circ pe banii lor, atât în Consiliul Local, în Consiliul Județean cât și la nivel de Parlament.

Acest tip de înțelegeri ar trebui sa devină o normalitate. În slujba cetățeanului mai presus de orice rivalitate politică!!!

Așadar, să apreciem pe oricare om politic care se implică și  aduce bani de la Guvern pentru dezvoltarea județului nostru. Să dăm dovadă de maturitate și unitate pentru a demonstra că respectăm botoșănenii! 

Stimați usr-iști, restul criticelor nu-și mai au rostul, iar dacă nu sunteți mulțumiți de cele 25 de proiecte pe care ni le promit a se concretiza cele două formațiuni politice, PSD și PNL,  cu bani de la Guvern, vă provoc să ne demonstrați că USR poate mai mult decât atât, mai ales că doriți să vă creșteți procentul de voturi câștigate la următoarele alegeri electorale. Mult succes!