Administrație Politică Știri locale

Zvon: Doina Federovici nu mai candidează la CJ, vrea europarlamentar. Țurcanu către PNL: ”Nu vă îmbătați cu apă rece, vă aruncă săgeți otrăvite”





În ultimele două săptămâni a circulat o informație, venită pe surse din PSD Botoșani, potrivit căreia Doina Federovici, președintele partidului și al Consiliului Județean, nu va mai candida pentru un nou mandat la șefia CJ deoarece va candida pe un loc eligibil la alegerile europarlamentare.

Zvonul s-a răspândit cu repeziciune, mai ales că a plecat pe mai multe căi de comunicare.

Florin Țurcanu, vicepreședinte ALDE Botoșani, fost președinte al PNL și al Consiliului Județean, le-a transmis liberalilor să fie atenți la aceste informații.

 

”Mai nou se spune că Doina pleacă la europarlamentare. Nu vă îmbătați cu apă rece, vă aruncă săgeți otrăvite că doar nu face cineva ce vrea. Ei (n.r. liberalii) spun ”Pleacă și o să câștigăm noi!”. Eu le spun să stea cuminți”, a declarat Florin Țurcanu.

Surse din PSD Botoșani susțin că șansele ca Doina Federovici să primească un loc eligibil pe lista social-democraților la viitoarele alegeri europarlamentare din 2024 sunt foarte mari, mai ales ținând cont de faptul că aceasta este și președintele Organizației Femeilor Social-Democrate la nivel național, iar ocupanta acestei funcții a primit, în trecut, loc eligibil la europarlamentare. Rovana Plumb și Viorica Dăncilă au devenit europarlamentari după ce au fost mai întâi președinte al Organizației de Femei din PSD. 




&nbsp