VIDEO Astăzi a avut loc recepția lucrărilor la Bazinul didactic de înot Dorohoi. Lucrările s-au finalizat cu un an mai devreme

0

Construirea Bazinului didactic de înot din Dorohoi a fost finalizată, iar astăzi a avut loc recepția lucrărilor de către Compania Națională de Investiții și Primăria municipiului Dorohoi.

Concluzia generală este că bazinul din Dorohoi este ”țiplă”, proiectul s-a respectat întocmai, lucrările sunt de cea mai bună calitate.

Primarul Dorin Alexandrescu s-a declarat mulțumit de modul în care a evoluat proiectul și de calitatea lucrărilor.

 ”Am investit mult în ultimii ani în infrastructura de învățământ și acest bazin didactic vine ca o completare perfectă. Urmează să stabilim regulamentul de funcționare și desemnarea personalul necesar pentru activitatea bazinului”, a declarat primarul Dorin Alexandrescu, cel care a pornit investiții de zeci de milioane de lei în grădinițele, școlile și liceele din Dorohoi.

Lucrările la șantierul Bazinului didactic de înot Dorohoi au început în noiembrie 2019 și ar fi trebuit să fie finalizate în noiembrie 2022, doar că amplasamentul predat de Primăria Dorohoi a fost fără probleme, cu utilitățile trase la timp și constructorul Gafco a reușit

Bazinul didactic de înot de la Dorohoi a avut o valoare de 6,65 milioane lei și a fost executată de asocierea Gafco și Dioconstruct.

Este primul bazin didactic de înot construit în județul Botoșani.

 

 

 

 
 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *