Administrație Politică Știri locale

Andrei Drancă, USR, despre drumurile spre Iași și Ștefănești: USR a demarat lucrările și trebuie să ne asigurăm că se vor respecta termenele

 



 


Comunicat de presă USR Botoșani:

DN28B și DN29D în programul de guvernare al USR

USR a demarat lucrările de modernizare a celor două drumuri și trebuie să ne asigurăm că ele nu se opresc și se vor respecta termenele de finalizare

 

Pentru a clarifica observațiile ziariștilor despre modernizarea celor două drumuri naționale importante pentru botoșăneni, DN28B Botoșani – Tg.Frumos și DN29D Botoșani – Ștefănești, că ele desi începute figurează totuși ca obiective în programul de guvernare al USR, vă informăm următoarele:

 


–              USR, prin ministrul transporturilor Cătălin Drulă, a dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare pe cele două șantiere, DN28B și DN29D.

–              Este foarte important ca lucrările începute la infrastructura mare a Moldovei să nu se oprească și să fie respectate termenele de finalizare ale acestora chiar dacă unele termene sunt mai mici de 10 ani.

–              În programul de guvernare al USR figurează finalizarea tuturor proiectelor majore în derulare din Romănia, proiecte majore în diverse faze de pregătire, dar și proiectele viitoare.

 

Programul de guvernare propus de USR poate să pară dur, dar e necesar, pentru că în situaţii excepţionale e nevoie şi de măsuri excepţionale.

Prin programul de guvernare al USR ne concentrăm pe priorităţile evidente în momentul de faţă, avem nevoie de soluţii şi de măsuri imediate pentru criza sanitară, deja e târziu şi vedem că mor zilnic sute de oameni. În acelaşi timp ne pregătim pentru criza energetică, ce poate să lovească puternic oamenii în această iarnă. În rest avem obiectivul de a lansa imediat PNRR pentru a avea acces la fonduri şi pentru a pune în practică măsurile prevăzute în el.

Andrei Drancă

Președinte USR Botoșani