Administrație Știri locale

În luna iunie erau niște bălării, acum este unul dintre cele mai moderne stadioane din Moldova





Orașul Bucecea ar putea intra în istorie ca fiind localitatea care reușește să construiască într-un timp record o nouă bază sportivă. Dacă în iunie încă erau bălării, în octombrie, la patru luni distanță, orașul Bucecea are unul dintre cele mai moderne stadioane din zona Moldovei.

În vară, după ce au demarat lucrările de curățare de resturile de clădire de pe locul fostei fabrici de zahăr pentru a face loc unui parc industrial, în orașul Bucecea au început lucrările și la șantierul pentru construcția viitoarei Baze Sportive Tip 1 din Bucecea, investiție care va aduce orașul condus de primarul Angel Gheorghiu în rândul localităților urbane cu baze sportive moderne.

 


Ne apropiem de final la Baza sportivă, a postat primarul Angel Gheorghiu pe contul său de Facebook.

Investiția realizată de Compania Națională de Investiții are valoare de aproape un milion de euro, dar ritmul lucrărilor este impulsionat de primarul Gheorghiu.

Proiectul prevede construirea unui teren de fotbal cu tribune acoperite și a unui teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, de 40×20 m.

Clădirea pentru vestiare va avea 400 mp utili, va fi amplasată o tabelă de marcaj și 5 catarge pentru drapel, va fi amenajată pentru 55 de autoturisme, patru locuri pentru persoane cu dizabilități și două pentru autocare, alei pietonale și spații verzi.