Marius Budăi: ”Asist acum în parlament la ipocrizia maximă a domnului Cioloș și a USR!”

0 


Deputatul Marius Budăi, președintele executiv al PSD Botoșani, a declarat, din Parlamentul României, că discursul premierului desemnat Dacian Cioloș este unul plin de ipocrizie.

Într-o postare pe contul său de Facebook, fostul ministru Budăi a disecat discursul lui Dacian Cioloș și l-a criticat dur pe premierul desemnat pentru multe afirmații făcute în plenul Parlamentului României înainte de votul pentru învestirea Guvernului USR. 

 

 

”Asist acum în parlament la ipocrizia maximă a domnului Cioloș și a USR! Aflăm de la domnul Cioloș că suntem o țară aflată în criză. Păi, cine a provocat aceasta criză, nu cumva dumneavoastră și PNL certându-vă pe funcții și pe nume? Ne spune, tot domnul Cioloș, că trebuie să implementăm reformele din PNRR. Domnule Cioloș, care PNRR și care reforme? Cunoaște cineva care sunt acele reforme din PNRR? Știe cineva cu ce costuri reale, pentru cetățeni, vă doriți implementarea acelor reforme? Ne spune, tot domnul Cioloș, că să pierzi încă o săptămână, acum în plină criză, nu este de dorit. Atunci, domnule Cioloș, de ce ați mai prelungit această criză și v-ați încăpățânat să continuați acest circ în Parlamentul României după ce ați realizat că, în afară de USR, nu aveți susținerea nici unui alt partid politic? Ne spune, tot domnul Cioloș, că va reduce TVA și va elimina acciza la prețurile din energie! Până acum câteva zile ați fost la guvernare, domnule Cioloș! Nu v-am auzit cu astfel de propuneri. În esență, domnule Cioloș, până acum ați fost la guvernare și se vede dezastrul, și din sănătate și din economie, unde ați avut miniștri USRPLUS!, a precizat Marius Budăi.

  


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *