Știri locale

Ce se va întampla cu cazinourile pe viitor?



În cazul în care ai intrat recent în lumea cazinourilor probabil că nu ți se pare nimic neobișnuit. Totuși, dacă deja ești familiarizat cu jocurile de noroc încă de prin anii 80 sau 90 ai observat cât de mult s-a schimbat această industrie. Noile cazinouri nu mai seamănă aproape deloc cu cele vechi, tradiționale. Încă se aseamănă în ceea ce privește aspectul lor, însă tehnologia acestora s-a schimbat destul de radical. Dacă acesta este un aspect pozitiv sau nu, depinde pe cine întrebi, însă aceasta este realitatea. Având în vedere că acum poți depune bani online, cazinourile și-au mutat o parte din activitate în mediul online.

Cazinourile online nu există de foarte mult timp, însă acestea au reușit să devină unele dintre cele mai populare industrii. Încet și sigur, sălile de jocuri de la cazino încep să fie înlocuite cu unele concepte care nu păreau să devină realitate prea curând. Să vedem care sunt câteva așteptări ale cazinourilor pe viitor.

 

1.Jocurile online

Deși poate că un cazino fizic este mult mai atrăgător decât unul online, jocurile online sunt viitorul și nimeni nu poate schimba acest lucru. Din perspectiva cazinourilor, faptul că jocurile se vor muta în mediul online este un lucru foarte bun, întrucât nu necesită interacțiune umană deloc și sunt autonome. Probabilitatea ca acestea să dea vreo eroare este mult mai mică decât la clasicile aparate, pot primi actualizări mult mai rapid și sunt și mult mai populare decât aparatele tradiționale.

Atât timp cât acestea vor reuși să satisfacă nevoile clienților și să producă cazinourilor o grămadă de bani, aceste programe vor fi viitorul. Programele au și capacitatea de a reproduce clasicele jocuri la masă, precum Ruletă, Blackjack, Poker, Baccarat etc.

2.Jocurile bazate pe cunoștințe

Vorbind de nevoile clienților, se pare că tot mai mulți pariori se orientează spre jocurile bazate pe cunoștințe. Mai mult ca niciodată, jucătorii vor să aibă parte de jocuri care să implice mai mult cunoștințele lor. Analizând majoritatea jocurilor de la cazino, vei ajunge la concluzia că singurul care implică într-adevăr cunoștințe este Poker-ul, însă și la acesta ai nevoie și de puțin noroc pentru a câștiga.

În schimb, la orice alt joc de la masă totul se bazează 100% pe șansă. Șansele sunt exacte, rezultatul este la întâmplare și nu ai niciun control asupra acestuia. Cu ajutorul jocurilor bazate pe cunoștințe vei putea controla rezultatul tău și să influențezi câștigul pe care îl ai. După ce înveți și pui în practică ceea ce ai învățat, devii tot mai bun și îți pui cunoștințele la încercare cu alți jucători. Aceste jocuri bazate pe cunoștințe nu vor lua locul clasicelor jocuri pentru totdeauna, întrucât și cazinourile au o oarecare parte de câștig din jocuri. Totuși, vom vedea din ce în ce mai multe astfel de jocuri din cauza cererii foarte mari din partea jucătorilor.

3.Esports

Pariurile sportive au fost transformate într-adevăr de către Esports. După ce industria gaming-ului s-a dezvoltat tot mai mult, nu multă lume se aștepta să apară și aceste tipuri noi de pariuri pe Esports. Un lucru de apreciat la Esports este că nu trebuie să ai o condiție fizică bună sau să fii bun la versiunea din realitate a jocului pentru a putea paria. Este vorba despre cât de bine te descurci tu ca jucător în mediul online, nicidecum în viața reală.

În plus, turneele de Esports nu au nevoie de un loc fizic neapărat pentru a se desfășura. În timpul pandemiei, toate competițiile s-au desfășurat remote, fiecare jucător jucând din propria lui cameră de acasă pe propriul său echipament. Nu în ultimul rând, popularitatea jocurilor s-a propulsat foarte mult în ultimii ani.

4.Realitatea virtuală

Chiar dacă nu în multe cazinouri se regăsesc, cele mai mari cazinouri au început să adopte realitatea virtuală. Cei care au creat ochelarii VR au reușit să ofere o experiență 360 de grade de neuitat, experiență de care și cazinourile vor putea să beneficieze. Cu cât această experiență va fi mai interesantă pentru jucători, cu atât va fi tot mai populară. Realitatea virtuală are un potențial foarte mare de a transforma în special jocurile care folosesc dealeri live.

Pe lângă faptul că o să apară tot mai mult în cazinouri, ochelarii VR devin mai accesibili pe an ce trece, ceea ce le va permite jucătorilor să îi achiziționeze și să joace chiar din propria lor locuință.

5.Pariurile sportive

Pariurile sportive sunt printre cele mai vechi jocuri de la un cazino. Cu siguranță că și în viitor, pariurile sportive vor ocupa un loc important în industrie atât online, cât și în mediul offline. În cazul în care pariurile online nu sunt disponibile în anumite locuri din lume, există o șansă destul de mare ca în viitorul apropiat să se legalizeze.

Autoritățile care le-au interzis au început să își dea seama de fapt cât de mult pierd din cauza interzicerii lor. Pe lângă faptul că ar putea să reglementeze și să controleze industria pariurilor sportive, guvernele ar putea și să beneficieze de pe urma taxelor care se impun în fiecare țară pentru pariuri. Adevărul este că, indiferent de restricțiile din partea autorităților, jucătorii vor găsi mereu o cale de a paria. Astfel, în loc să lase criminali să controleze această piață a pariurilor, legalizarea lor va aduce un beneficiu mult mai mare statului.

Concluzie

Indiferent că erai sau nu conștient de faptul că industria online se dezvoltă foarte mult pe zi ce trece, acest lucru va fi inevitabil. Chiar și cazinourile vor beneficia de noile dezvăluiri tehnologice și se vor folosi de diferite produse software pentru a atrage și mai mulți clienți sau pentru a face și mai interactive jocurile lor. Mutarea în mediul online nu știm cât de repede va fi, însă deja multe cazinouri au început să își desfășoare activitatea și în mediul online. Cu siguranță că vor rămâne și cazinourile fizice care le vor satisface plăcerea celor care preferă să meargă fizic la un cazino decât să se conecteze de pe un dispozitiv mobil.