Știri locale

Donație de 22.000 de lei făcută de Farmacia Anca pentru Asociația Grup Civic. Măști și dezinfectați HIGIAnca au ajuns la persoanele vulnerabile



Cel mai mare lanț de farmacii de pe plan local, Farmacia Anca, a făcut o donație consistentă Asociației Grup Civic, condusă de Daniel Câșlariu.

O cantitate însemnată de produse de dezinfecțe și igienă HIGIAnca, dar și măști de protecție, va ajunge la persoanele vulnerabile din județ la care, de cele mai multe ori, doar voluntarii de la Asociația Grup Civic ajung.

”MII DE MULȚUMIRI HIGIAnca! MULȚUMIM Farmacia Anca Botosani

Oameni dragi sufletului meu, mă bucur din suflet că pe zi ce trece vin alături de mine oameni cu suflet mare, care vor să facă parte din acest efort comun care-i are drept beneficiari pe semenii noştri cu care soarta nu a fost prea darnică. Am reuşit şi vom reuşi în continuare, sunt convins de asta, să aducem un pic de soare în casa şi viaţa multor copii şi familii din judeţul nostru. Trebuie să avem curaj şi încredere. Cu ajutorul bunului Dumnezeu şi Maicii Domnului vom izbândi.

Cu emoţie vă anunţ că am primit un ajutor important din partea doamnei Anca Boldea care a decis să ne doneze produse deosebite în valoare de aproximativ 22.000 de lei, extrem de căutate şi de foarte mare ajutor mai ales în această perioadă critică. Toate aceste produse vor ajunge la copii si bătrâni din judeţ, care au nevoie. Dumnezeu să îi răsplătească fapta bună! Pe aceasta cale țin sa mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat. Va mulțumesc!”, a postat Daniel Câșlariu pe contul său de Facebook.