Știri locale

Este nevoie de 150.000 lei pentru campania ”5000 de zâmbete”. Daniel Câșlariu și Ada Macovei au stabilit situația din județ

 




Campania ”5000 de zâmbete” va fi organizată și în acest an pentru a aduce zâmbetul pe chipurile a 5000 de copii din familii nevoiașe înaintea Crăciunului.

 

”Oameni dragi sufletului meu, primele demersuri pentru o campanie foarte importantă mie: ,,5000 de zâmbete” au prins contur la Inspectoratul Școlar General Botoșani. Astăzi, alături de doamna inspector Ada Alexandrina Macovei și colegii mei Carciuc Cristina și Grig Adi , am stabilit care e situația generală la nivelul județului Botoșani în ceea ce privește copilașii din mediul rural ce trăiesc în medii defavorizate.

In comparație cu ceilalți ani, îmi doresc ca ediția aceasta să fie una și de mai mare impact iar împreună să putem oferii un zâmbet pe buzele celor mici! În acest an, pachetul are un conținut mai generos și pe lângă dulciuri, li se va oferii si un număr de 10 măști însoțite de un dezinfectant.

Pentru acest proiect se depun eforturi foarte mari atât din partea noastră cât și a voastră, oamenilor care ne ajutați de fiecare dată când vă cerem sprijinul! Investiția în campanie se ridică la suma impresionantă de 1,5 mild lei vechi, ea fiind cea mai mare campanie a noastră de pe parcursul anului.

Vă mulțumesc și sper să ne fiți alături și de această dată!”, a transmis Daniel Câșlariu, fondatorul Asociației Grup Civic Botoșani.