Administrație Politică Știri locale

Relu Tîrzioru și Angel Gheorghiu, consilieri onorifici ai primarului Cosmin Andrei. ”Altă șansă nu are!”. SINGURA soluție pentru a avea investiții în Botoșani

 




 

Soluția pentru ca și Cosmin Andrei să fie un primar cu rezultate pentru municipiul Botoșani este ca acesta să își ia consilieri onorifici doi primari PSD ai onor orașe din județ, astfel încât și municipiul reședință de județ să aibă parte de investiții.

 

Propunerea vine din partea lui Florin Țurcanu, fost președinte al Consiliului Județean, actual vicepeședinte ALDE Botoșani, și a fost făcută într-o emisiune la Tele M. .

 

La un an de la preluarea mandatului de primar de către Cosmin Andrei, rezultatele Primăriei Botoșani sunt foarte slabe și realizările sunt demne de o primărie de comună, nu de municipiu reședință de județ.

Aspectul a fost taxat și de Florin Țurcanu, fost președinte al Consiliului Județean Botoșani. Acesta a făcut o propunere inedită, dar fezabilă, pentru ca și Cosmin Andrei să aibă rezultate la Primăria Botoșani.

 


 

”Să își numească doi consilieri onorifici, primarul de la Bucecea (Angel Gheorghiu, n.r. primarul orașului Bucecea) și pe Relu de la Săveni (Relu Tîrzioru, n.r. primarul orașului Săveni). E singura șansă! Are dreptul, Legea îi permite. Să le asigure transportul și … dacă îi numește pe cei ăștia doi consilieri onorifici peste un an de zile stăm la masă și vedem ce a făcut Cosmin Andrei. Ei ȘTIU! Ăla(n.r. Angel Gheorghiu, fost subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării) are o experiență guvernamentală , știe cum să trimită o hârtie, celălalt… Relu e beton de administrație. Știe și la vedere și dedesubt, a învățat. Relu are soluții pentru orice, găsește Legea… depune orice proiect.

Să îi numească consilieri onorifici, altă șansă nu are”, a declarat Florin Țurcanu.