Administrație Știri locale

Primarul Andrei a convins-o pe Federovici să investească 340.200 lei în schimbarea conductelor de apă de pe o stradă și vrea la fel și pe alte trei străzi





După foarte mulși ani, Consiliul Județean Botoșani face o investiție în infrastructura municipiului Botoșani.

Primarul Cosmin Andrei a anunțat că a convins-o pe Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, să investească prin Nova Apaserv pentru a termina cu calvarul avariilor la rețeaua de apă pe o stradă importantă din municipiu.

Potrivit edilului-șef, problemele de pe strada Doboșari, generate de avariile frecvente de apă, vor fi rezolvate definitiv, printr-o lucrare durabilă. Cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Botoșani, în valoare de 340.200 de lei, această stradă va fi reabilitată iar avariile vor fi de domeniul trecutului.

 

 


”În sfârșit, am reușit sincronizarea lucrărilor. Colegii de la Nova Apaserv au schimbat 250 metri de conductă, urmând ca noi să reabilităm partea carosabilă cu covor asfaltic și să construim și un trotuar cu pavele și borduri.

În această manieră, nu vom mai fi nevoiți să afaltăm și apoi să spargem strada pentru remediere de avarii.

Apreciez colaborarea cu doamna președinte al Consiliului Județean, Doina Federovici și conducerea Nova Apaserv și sper ca intervențiile pe acest tronson, de la str. Hatman Arbore până la „Izvor” să continue anul viitor, pe celălalt tronson, pentru ca strada Doboșari să fie reabilitată în întregime.

Am în vedere lucrări cu aceeași abordare și în alte zone din oraș, respectiv str. Colonel Victor Tomoroveanu, str. Petru Rareș sau str. Pictor Nicolae Grigorescu”, a declarat primarul Cosmin Andrei.