Administrație Știri locale

Anunț Primăria Mihai Eminescu: A început pregătirea activităților specifice sezonului rece

IN ATENTIA CETATENILOR

 Primaria comunei Mihai Eminescu va anunta ca in baza Ordinului nr. 313/01.10.2021 emis de Prefectura Botosani, incepand cu data de 16.11.2021 Unitatea Administrativ Teritoriala a inceput pregatirea activitatilor specifice sezonului rece.

Asadar, toti locuitorii comunei sunt rugati sa nu obstructioneze drumurile publice fie cu diverse materiale (lemne, materiale de constructii, resturi vegetale, etc), fie cu utilaje sau autovehicule.

In conformitate cu art.9.2., pct. 6 din Regulamentul privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018, ocuparea sau parcarea pe domeniul public (drumuri) a autovehiculelor de orice fel, care impiedica procesul de deszapezire in sezonul rece (15 noiembrie – 15 martie) se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 700 lei – 1.200 lei pentru persoanele fizice si 900 lei – 1.500 lei pentru persoanele juridice.

Parcarea se va face in curtile sau garajele proprietarilor acestora.

De asemenea, ocuparea sau parcarea pe domeniul public (drumuri) a autovehiculelor de orice fel, care impiedica procesul de deszapezire, pot crea situatii in care utilajul de deszapezire sa nu poata proceda la curatarea aleii/strazii/drumului in cauza sau de a va deteriora autovehiculul datorita spatiului insuficient.

Primaria comunei Mihai Eminescu va reaminteste ca Regulamentul privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018 il puteti gasi pe site-ul oficial al Primariei – http://comunamihaieminescu.ro/.

 

Va multumim pentru intelegere.