Administrație Știri locale

CJ Botoșani va construi un spital nou de Pediatrie pe 6 etaje și un corp nou de clădire la Psihiatrie, proiecte cu fonduri europene





 

Consiliul Județean Botoșani va construi două noi clădiri în care vor funcționa secțiile externe de Pediatrie și Psihiatrie ale Spitalului Județean de Urgențe Mavromati.

Se lucrează în acest sens la studiile de fezabilitate ale proiectelor care urmează a fi depuse pentru obținerea de finanțări din fonduri europene pentru construirea celor două noi spitale.

Prezentă într-o emisiune la Tele M, Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a declarat că proiectele de investiții de la Spitalul Județean continuă și cu aceste două noi clădiri.

 

 

 

”Finalizăm studiile de fezabilitate pentru un corp nou la Spitalul de Pediatrie, un corp nou la Spitalul de Psihiatrie, iar în bugetul pentru 2022 avem și ale investiții bune pentru Botoșani”, a declarat Doina Federovici.

Astfel, la Secția Pediatrie va fi construită o clădire în regim P+6 și acolo va fi mutată toată activitatea care acum se desfășoară în activitatea de Primiri Urgențe și Policlinica.