Primăria Botoșani a ajuns în 2022: Avansis Mobile pentru plata taxelor online și Avansis Online pentru a cere documente online

0

 Printr-un proiect cu fonduri europene, Primăria municipiului Botoșani a reușit să pună la dispoziția botoșănenilor două aplicații prin care pot vedea ce au de plată și pentru a achita impozitele, dar și o aplicație prin care pot depune și solicita documente online, cum ar fi certificatul fiscal.

 

Platforma Avansis Online a fost modificată de dezvoltator pentru Primăria Botoșani pentru ca înregistrarea să se facă online, prin fotografierea cărții de identitate și printr-un selfie cu cartea de idenditate, fără a mai fi necesară deplasarea la sediul Direcției de Impozite și Taxe Locale pentru înregistrare.

 

”Am plăcerea să anunț promovarea a două instrumente pe care le avem pentru plata taxelor și impozitelor locale fără a fi necesară o deplasare la sediul de pe Calea Națională, acolo unde în anii precedenți au fost cozi și a trebuit să facem față și provocărilor pandemice cu toate restricțiile aferente. Avem două instrumente prin care de acasă, botoșănenii pot vizualiza care sunt obligațiile de plată, pot solicita eliberarea documentelor în mod online și efectuare plăților”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

 Pentru a vedea ce taxe locale aveți de plătit și să le și achitați, pentru a plăti amenzile, trebuie să descărcați aplicația Avansis Mobile..

Pentru a putea transmite documente către Primăria Botoșani și pentru a putea primi documentele cerute, cum ar fi certificatul fiscal, trebuie să descărcați aplicația Avansis Online.

 

”După validarea conturilor de către colegi avem acces la aplicație unde pot fi vizualizate toate obligațiile de plată și posibilitatea achitării lor atât în mod parțial, cât și integral. A doua aplicație Avansis Online permite transmiterea documentelor și solicitarea documentelor de la Direcția de Impozite și Taxe Locale precum certificatul fiscal, înregistrarea bunurilor și toate modificările care se puteau face la ghișeele DITL”, a completat primarul Cosmin Andrei.

 

Pentru cei care nu au Android sau iOS pot descărca aplicație accesând online.primariabt.ro.

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *