Știri locale

Artistul care duce România în Dubai la The Grand Ball of Princes and Princesses. ”Se va auzi peste tot în lume de Botoșani și de instituțiile noastre de cultură”




 

Un artist botoșănean reprezintă România la evenimentul luxului din Dubai, The Grand Ball of Princes and Princesses.

Organizatorii acestui eveniment din Monte Carlo, Monaco, au fost impresionați de calitatea show-ului făcut de Mirel Manea în Monaco și l-au invitat pe artistul botoșănean, prim-trompetistului Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani, să cânte la balul pe care îl vor organiza în premieră și în Dubai, în perioada 29-30 martie.

Este o premieră ca un artist român să fie invitat să cânte la două spectacole The Grand Ball în Monaco și Dubai.



 


 #TheGrandBallofPrincesandPrincesses este organizat sub Inaltul Patronaj al Prințului moștenitor al Dubaiului, Seicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, #Forbes și #ExpoDubaiUAE

 

”Mi-ar fi făcut plăcere să împărtășesc aceste momente muzicale pe scena Expo Dubai și Habtor Palace cu Filarmonica “George Enescu” Botoșani, și să schimbăm detalii culturale impreuna, mai ales că eu m-am pregătit cu seriozitate la concursul de manager al instituției. Țin să vă asigur că se va auzi peste tot în lume de Botoșani și de instituțiile noastre de cultură, de parteneriatele pe care le-am promis, de schimburi culturale internaționale în vederea promovării valorilor culturale autohtone în domeniul artelor și al muzicii. Cred că acest turneu în Dubai, însoțit de Liviu Sorinel, Bogdan Costache și Mady Omania, are șansa de a deveni memorabil, prin rafinament și o înaltă ținută artistică”, a scris marele artist Mirel Manea pe contul său de Facebook.