Administrație Știri locale

FOTO Se lucrează la drumul de acces către RAR Botoșani



Au început lucrările la drumul de acces la reprezentanța Botoșani a Registrului Auto Român.

Directorul RAR Botoșani, Remus Dulgheru, a declarat că lucrările sunt efectuate la solicitarea sa și că reprezintă o soluție provizorie până la modernizarea care va fi făcută de Primăria Mihai Eminescu.

”Lucrările de întreținere a drumului sunt făcute la inițiativa mea ca o soluție provizorie până când strada va fi asfaltată de Primăria Mihai Eminescu. Aceste lucrări sunt atât pentru confortul clienților noștri, cât și pentru a proteja vopseaua epoxidică din interiorul RAR și sistemele de verificare. Pământul și pietrele aduse de pe drum afectau stratul de vopsea de pe pardoseală și senzorii sistemelor folosite de noi destul de des. Am vorbit cu domnul primar Verginel Gireadă, cu care am o colaborarea instituțională excelentă, și mi-a spus că acest drum va fi modernizat prin programul Anghel Saligny”, a declarat Remus Dulgheru.

Acesta a precizat că depune eforturile necesare pentru a crește gradul de confort al clienților RAR Botoșani și condițiile de muncă ale salariaților reprezentanței, în acest sens având tot sprijinul conducerii centrale a Registrului Auto Român.

Remus Dulgheru a revenit la conducerea RAR Reprezentanța Botoșani în luna aprilie 2022, după o pauză de doi ani.