Administrație Politică Știri locale

Drancă, liderul USR Botoșani, îl atacă pe ministrul Budăi: ”Toți cei care primesc o pensie de mizerie sunt mințiți în față de Budăi”



Deputatul Andrei Drancă, președintele USR Botoșani, îl acuză pe botoșăneanul Marius Budăi, ministrul Muncii, că îi minte pe românii cu pensii mici deși are puterea să le crească pensiile. 

Faptul că pensiile speciale nu au fost încă eliminate, este văzută de liderul USR ca un eșec al PNL și PSD.

De asemenea, Drancă susține că PNL și PSD îi mint pe români când spun că nu pot majora pensiile din cauza limitelor impuse prin PNRR.



”Marius Budăi, ministrul muncii pentru cei care nu îl cunosc, a ales să se înfunde într-o minciună din care nu mai poate ieși.

Deși ar putea mări pensiile chiar de mâine, dacă ar dori acest lucru, el continuă să mintă pe oriunde merge, zicând că nu poate face acest lucru din cauza PNRR. Marja din PNRR este suficientă pentru ca pensiile să poată fi mărite, doar ca stimabilii pesediști și peneliști nu doresc acest lucru.

Toți cei care primesc o pensie de mizerie sunt mințiți în față de Budăi, cel care nu a făcut nici un pas pentru a elimina pensiile speciale.

Vă întreb, la 6 luni de la preluarea guvernării de USL, sunteți mulțumiți?”, deputat Andrei Drancă, USR Botoșani