Se oprește din nou apa în 17 localități. Se va reveni la normal cu furnizarea abia pe 24 iunie

0 


S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că în data de 17.06.2022, în intervalul orar 08:00-16:00, Administrația Națională Apele Române – Exploatarea Complexă Stânca Costești, are programate lucrări în zona stației de Pompare Stânca în vederea remedierii unor defecțiuni pe conducta de aducțiune, fapt pentru care se va sista furnizarea apei potabile, către utilizatorii din:

oraşul Ştefăneşti, oraşul Săveni, respectiv comunele: Româneşti, Santa Mare, Călăraşi, Răuseni, Todireni, Albeşti, Truşeşti, Dângeni, Ungureni, Dobârceni, Durneşti, Mihălăşeni, Hlipiceni, inclusiv comunele Bivolari, Andrieşeni din judeţul Iaşi.

Având în vedere că tratarea apei, umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia, întregul sistem intrând în parametrii normali de funcționare abia în cursul zilei de vineri (24.06.2022).

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare.

 

 

Director General,

ing. Liviu – Nicolae Ştefan 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *