Administrație Știri locale

FOTO Federovici, premiată la Gala ”Top 100 Femei de succes” pentru ”Creșterea spectaculoasă a investițiilor în județul Botoșani”




Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a fost premiată la nivel național pentru nivelul investițiilor realizate în județ.

”În după-amiaza zilei de ieri am avut marea onoare de a mă regăsi printre laureații Gala „Top 100 Femei de succes”, ediția 2022. #Premiul_special oferit de revista „Capital”, pentru „Creșterea spectaculoasă a investițiilor în județul Botoșani”.este foarte important pentru mine, pentru că reprezintă încununarea muncii pe care am depus-o în slujba botoșănenilor. Dincolo de premiu, când munca și realizările tale sunt recunoscute la scenă deschisă, când primești un simplu mulțumesc pentru ceea ce ai făcut, atunci te poți considera un om împlinit. Aceste lucruri îmi dau puterea de a merge mai departe, îmi întăresc convingerea că am făcut ceea ce trebuie în această primă parte a mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Botoșani”, a declarat Doina Federovici.



Aceasta a ținut să mulțumească familiei sale pentru toată susținerea.

”Fără echipa pe care o coordonez nu aș fi reușit să ating performanța în administrație și, cel mai probabil, nu aș mai fi fost în fața acestui deosebit auditoriu. Mulțumesc revistei „Capital”, pentru acest premiu. Vă asigur că împreună cu echipa mea voi continua pe această linie pentru a recupera decalajele existente încă între județul Botoșani și alte zone ale țării, pentru că suntem: #oamenii_faptelor_bune! și punem #oamenii_pe_primul_loc!”, a completat Federovici.

 

Gala TOP 100 Femei de Succes reprezintă un eveniment de tradiție organizat de revista Capital și este dedicată recunoaşterii meritelor și a implicării femeilor în dezvoltarea mediului economic, social, cultural sau politic din România.Indiferent de domeniul în care activează, femeile de succes ale României au fost incluse într-un top realizat de Revista Capital, Top 100 Femei de Succes, unde le-au fost prezentate poveștile carierelor de excepție.

Structurat pe 10 categorii, Afaceri, Management, Societate Civilă, Sport, Medicină, Mass Media, Marketing, Administrație Publică, Spectacol și Învățământ/Cercetare, topul dezvăluie cine sunt femeile de succes ale României cu realizări notabile în anul 2021

Revista Capital Top 100 Femei de Succes este disponibilă de astăzi 17 iunie la punctele de difuzare a presei și online