Administrație Politică Știri locale

VIDEO Federovici și Andrei, ”felicitați” pentru județul fără apă, fără depozit de gunoi, fără teatru, fără tramvaie. ”Se laudă cu proiectele lui Macaleți”




Fostul deputat Răzvan Rotaru, președintele Alianței Pentru Patrie Botoșani, i-a felicitat în mod ironic pe Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD, și pe primarul Cosmin Andrei pentru ”realizările” din acest mandat.

Rotaru a făcut referire la faptul că foarte multe localități sunt lăsate fără apă și chiar a făcut un pariu că Nova Apaserv va falimenta în scurt timp, iar Federovici a primit ”felicitări” și pentru că autoritățile de mediu au închis depozitul de deșeuri de la Stăuceni și județul are o problemă uriașă în acest sens.

Primarul Cosmin Andrei și-a atras ”felicitările” lui Rotaru pentru că nu a făcut Teatrul Mihai Eminescu, nu a reușit să înceapă proiectul de zeci de milioane de euro pentru tramvaie moderne și linii noi, nu a finalizat nici după doi ani documentația pentru modernizarea Stadionului Municipal, nu a reușit să deschidă spitalul nou-nouț construit de Guvern în zona industrială.

Totodată, Rotaru a spus că a plecat din PSD după alegerile din 2020 pentru că nu a vrut să ”pupe ghiulul” actualei președinte. De asemenea, Rotaru susține că Doina Federovici se laudă la șefia CJ cu proiectele lăsate de Costică Macaleți, cel care a plecat și el din PSD și a trecut în APP, alături de medicul Tamara Ciofu, fost deputat.