VIDEO Federovici și Andrei, ”felicitați” pentru județul fără apă, fără depozit de gunoi, fără teatru, fără tramvaie. ”Se laudă cu proiectele lui Macaleți”

0
Fostul deputat Răzvan Rotaru, președintele Alianței Pentru Patrie Botoșani, i-a felicitat în mod ironic pe Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD, și pe primarul Cosmin Andrei pentru ”realizările” din acest mandat.

Rotaru a făcut referire la faptul că foarte multe localități sunt lăsate fără apă și chiar a făcut un pariu că Nova Apaserv va falimenta în scurt timp, iar Federovici a primit ”felicitări” și pentru că autoritățile de mediu au închis depozitul de deșeuri de la Stăuceni și județul are o problemă uriașă în acest sens.

Primarul Cosmin Andrei și-a atras ”felicitările” lui Rotaru pentru că nu a făcut Teatrul Mihai Eminescu, nu a reușit să înceapă proiectul de zeci de milioane de euro pentru tramvaie moderne și linii noi, nu a finalizat nici după doi ani documentația pentru modernizarea Stadionului Municipal, nu a reușit să deschidă spitalul nou-nouț construit de Guvern în zona industrială.

Totodată, Rotaru a spus că a plecat din PSD după alegerile din 2020 pentru că nu a vrut să ”pupe ghiulul” actualei președinte. De asemenea, Rotaru susține că Doina Federovici se laudă la șefia CJ cu proiectele lăsate de Costică Macaleți, cel care a plecat și el din PSD și a trecut în APP, alături de medicul Tamara Ciofu, fost deputat. 

 
Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *