Știri locale

Pacanele populare cu bonus speciala

Cazinourile online ofera clientilor o multime de jocuri interesante in ziua de astazi. In ceea ce priveste jocurile cu pacanele, in cadrul celor mai bune platforme vei gasi o colectie impresionanta de titluri. Printre cele mai cautate sloturi de catre jucatorii romani se numara cele cu bonus speciala.

Multe pacanele ofera in ziua de astazi pe langa jocul de baza si un joc bonus. Acesta poate fi declansat prin diferite moduri, precum potrivirea unor anumitor simboluri sau chiar prin cumpararea lui. In timpul specialei beneficiezi de rotiri gratuite, dar si de alte functii interesante care iti pot aduce castiguri foarte bune.

Unde poti juca pacanele online cu bonus speciala?

Sloturile cu speciala sunt extrem de raspandite in ziua de astazi. In toate cazinourile licentiate de pe internet vei intalni multe asemenea titluri. Este important insa sa iti deschizi cont si sa te distrezi la un cazino de renume, astfel incat sa ai la dispozitie o oferta cat mai bogata de jocuri.

Astfel, daca te intereseaza pacanelele cu speciala, iti poti face un cont Frank Casino si sa te bucuri de serviciile oferite de unul dintre cei mai apreciati operatori de gambling din Romania.

Cele mai populare pacanele cu speciala

Daca nu ai mai incercat pana acum sloturi cu bonus speciala sau pur si simplu esti in cautarea unor noi asemenea jocuri interesante, atunci te poti inspira din lista de mai jos:

Book of Ra

Nelipsit din aceasta lista este celebrul slot Book of Ra, prezent in tara noastra inca de la prima aparitie a salilor de jocuri stradale. Acum Book of Ra poate fi accesat si online, iar jocul bonus din cadrul acestuia reprezinta cel mai asteptat moment de catre cei care acceseaza slotul.

Speciala la Book of Ra se declanseaza atunci cand apar pe ecran 3 sau mai multe simboluri Scatter. Jocul bonus consta in 10 rotiri gratuite cu simbol bonus expandabil. Inainte de startul rundelor gratis se va alege in mod aleator un simbol bonus. Pe parcursul rotirilor, simbolul respectiv se va extinde pe toata rola de joc pe care aterizeaza si astfel ai sansa unor castiguri de exceptie.

In timpul specialei la Book of Ra poti castiga alte 10 runde gratis suplimentare. Trebuie doar ca din nou 3 sau mai multe simboluri Scatter sa apara pe role.

Sweet Bonanza

Un joc cu pacanele foarte interesant, cu o grafica moderna si un fundal sonor captivant este Sweet Bonanza de la Pragmatic Play. Partea si mai interesanta este ca in cadrul acestuia, jocul bonus poate fi cumparat in orice moment doresti, asta daca nu ai rabdare sa astepti aparitia pe ecranul de joc a 4 simboluri Scatter.

Speciala consta in 10 runde gratuite. In timpul acestor runde exista multiplicatori de castig, cu valori cuprinse intre 2x si 100x. La finalul oricarei invartiri, multiplicatorii afisati se aduna intre ei si inmultesc castigul initial. In acest mod unii jucatori norocosi au reusit de-a lungul timpului sa obtina castiguri impresionante la acest slot.

In timpul specialei, de fiecare data cand apar 3 simboluri Scatter vei obtine 5 jocuri gratuite suplimentare.

Gates of Olympus

Tot din gama Pragmatic Play face parte un alt slot cu bonus speciala extrem de interesant. Este vorba despre Gates of Olympus, acolo unde ai de asemenea posibilitatea de a cumpara jocul bonus in orice moment doresti. Daca nu doresti sa faci asta insa, atunci poti astepta sa apara pe ecranul de joc 4 simboluri Scatter.

La Gates of Olympus speciala iti va aduce 15 jocuri gratuite. In timpul acestora pot sa apara oricand pe ecran multiplicatori de castig, cu valori de pana la 500x. Daca intr-o runda exista un castig, atunci el va fi inmultit cu multiplicatorii afisati. Mai mult decat atat, acesti multiplicatori se vor aduna la multiplicatorul total, care este disponibil pe tot parcursul jocurilor gratuite.

Aceste 3 pacanele cu bonus speciala nu trebuiesc ratate. In plus, pe langa ele exista multe alte sloturi care merita din plin incercate:

  • Book of the Fallen – este un joc foarte similar cu Book of Ra, doar ca in cazul acestuia tu iti vei putea selecta simbolul bonus expandabil dorit in timpul jocului bonus
  • Lucky Lady’s Charm – speciala consta in 15 runde gratuite in cadrul carora toate castigurile vor fi acordate cu un multiplicator de castig 3x
  • The Dog House Megaways – in timpul jocului bonus beneficiezi de “Sticky Wilds”, adica simboluri Wild care raman lipite pe rolele de joc pana la finalul specialei
  • Release the Kraken – exista 2 tipuri de jocuri bonus: Free Spins si Chest. In cazul “Free spins” vei descoperi comori si vei obtine un anumit numar de rotiri gratuite, avand la dispozitie de 2 ori mai multe linii de plata; exista si un multiplicator de castig, care creste cu 1x (pana la valoarea maxima 10x) de fiecare data cand apare un simbol Wild pe role. In cazul jocului bonus “Chest” descoperi comori cu diferite premii in bani, care se aduna pana in momentul in care descoperi simbolul “Colecteaza”

In concluzie, in cazinourile de pe internet vei gasi o multime de sloturi cu bonus speciala. Nu ramane decat sa rasfoiesti oferta de pacanele si sa alegi jocurile care iti plac cel mai mult.