Știri locale

Informatii interesante despre brazii artificiali

Ce simbol mai bun al sezonului festiv decat celebrul brad de Craciun?

De cativa ani incoace, bradul natural a fost inlocuit treptat cu bradul artificial, care poate fi refolosit si, prin urmare, este considerat mai ecologic. Acestea sunt acum disponibile in toate formele si dimensiunile, cu diferite grade de crestere, cu aspect de zapada sau chiar din metal pentru o atmosfera mai contemporana. Calitatile bradului artificial sunt de netagaduit: spinii care nu cad pe pamant, prospetimea constanta pe toata perioada Craciunului si reutilizarea acestuia de la un an la altul. Totusi, daca alegeti sa cumparati un brad artificial, exista cateva criterii de care trebuie sa tineti cont.

Ce este mai bun: natural sau artificial?

Depinde de nevoile voastre. Un brad de Craciun artificial este mai usor de intretinut, mai ieftin decat un brad natural si dureaza mai mult. De asemenea, este non-toxica, nu provoaca alergii si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la ce veti face cu ea dupa sarbatori. Dar bradul natural are un miros inconfundabil.

Care este cel mai bun brad de Craciun artificial?

Acest lucru depinde de dorintele, nevoile si bugetul vostru.

Cum se decoreaza un brad de Craciun artificial?

Exact ca un brad natural. Puteti gasi multe ghirlande si alte globuri pentru a va decora bradul asa cum doriti: consultati comparatiile pentru a le alege bine!

  • Brad de Craciun artificial mic

Acest brad de Craciun de 60 cm se va potrivi cu usurinta in casa ta. Este usor de asamblat in cateva minute, deoarece trebuie doar sa legati diferitele elemente inainte de a desfasura ramurile pentru a obtine un rezultat mai mult sau mai putin impunator si stufos, in functie de gusturile dumneavoastra.

  • Mini brad de Craciun artificial

Ideal pentru a decora o masa, o masuta de cafea, o zona de relaxare, un semineu sau un suport de fereastra, mini bradul de Craciun are fanii sai, iar acesta va va imbraca casa de sarbatori, chiar si in spatii foarte mici!

  • Brad de Craciun artificial din lemn

Acest brad dragut din lemn va va decora camera de zi cu simplitate. Este perfect daca va doriti un brad elegant si durabil de-a lungul anilor. Usor de decorat in functie de gusturile tale, distreaza-te agatand cateva decoratiuni, globuri si personaje de Craciun, dar si ghirlande pe diferitele sale ramuri pentru un efect magic si feeric.

Brad artificial de Craciun cu fibre optice

Bradul artificial de Craciun din fibra optica Feeric este rapid si usor de instalat. Iluminat de cele 88 de LED-uri multicolore, acesta este autosuficient. Puteti alege dintre 8 efecte de lumina diferite. Acesta se afla pe o baza din plastic si are un cablu de conectare de 1,85 m lungime. Consuma mai putina energie electrica decat o ghirlanda electrica si se va potrivi perfect in casa dvs. in timpul sezonului de sarbatori.

  • Brad de Craciun artificial mic in metal

Doriti sa va imbracati peretele pentru sezonul festiv? De ce sa nu optati pentru acest brad mic din metal, care poate fi adaptat cu usurinta la interiorul dumneavoastra.