O clinică privată din Botoșani colaborează cu două companii din IT în cercetare medicală

0Investițiile în aparatură medicală de ultimă generație trebuie combinate cu investițiile în cercetare medicală și în perfecționarea continuă a cadrelor medicale pentru a genera cele mai calitative servicii medicale de pe piață.

Asta face Centrul medical Lux-Ro din Botoșani. Medicul Emanuel Gavriliuc a reprezentat Lux-Ro Botoșani la un congres în Oradea unde subiectul a fost folosirea Inteligenței Artificiale în medicină.

 

”În perioada 5-9 septembrie Lux-Ro a fost prezent la Oradea cu ocazia ediției a VI-a a Congresului SSIMA, unde timp de 5 zile importanți lectori din mediul academic din Europa, SUA și Israel au prezentat cursuri depre Inteligența Artificială și ultilizarea acesteia în aplicații medicale. În prezent Lux-Ro colaborează cu două companii din domeniul IT în cercetare medicală pentru a oferi pacienților noștri servicii medicale de cea mai înaltă performanță. Mulțumim organizatoarei Elena Ovreiu pentru invitatie!”, se precizează pe pagina de Facebook a Lux-Ro Botoșani.Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *