Marius Budăi îi liniștește pe seniori: ”Cât sunt în funcția de ministru al Muncii nu va scădea nicio pensie în România, ba, dimpotrivă”

1
Botoșăneanul Marius Budăi, ministrul Muncii, a postat pe contul său de Facebook un mesaj menit să-i liniștească pe pensionarii din România.

Astăzi, televiziunile centrale au fost pline de știri alarmiste prin care se anunța că este posibil ca pensiile în România să scadă ca valoare.
Ministrul Budăi a anunțat că atât timp cât ocupă funcția nu va scădea nicio pensie în România.”Cât sunt în funcția de ministru al Muncii nu va scădea nicio pensie în România, ba, dimpotrivă, mă voi lupta ca pensiile părinților și bunicilor noștri să crească.
Altfel, salut adoptarea de către Parlamentul European a Directivei privind instituirea unui salariu minim la nivel european, care va fi 50% din salariul mediu! De când a reintrat la guvernare PSD a susținut, prin Ministerul Muncii, adoptarea acestei Directive, căreia alții, care au guvernat înainte, i s-au opus!
Rămân consecvent ideii “Oamenii, în primul rând!””, a precizat ministrul Marius Budăi.
Un comentariu

  1. Dan

    Oare acest individ are ceva sfânt în el? Minte cum respiră,la fel ca bărbosul ăla de ciolacu, șeful său. Pensionari trebuie să-și ceară drepturile în stradă pentru că această adunătură psd -pnl își bate joc de ei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *