Politică Știri locale

Costel Șoptică: ”Țurcanu încă nu au depus adeziune la PNL”. Anunță colaborare strânsă și cu PMP, Dreapta Liberală și chiar USR, dar și ușile deschise pentru cei care vor să plece din PNL




Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a declarat că ușile partidului sunt deschise pentru a primi pe oricine poate pune umărul la întărirea PNL-ului și a dreptei politice pe plan local.

În ceea ce privește revenirea în partid a Roxanei Țurcanu și a fostului președinte PNL Florin Țurcanu, Șoptică a spus că niciunul încă nu a depus adeziune în familia liberală, dar crede că este o chestiune de zile mai ales că aceștia au demisionat din ALDE.

”Până acum, nici Roxana și nici Florin Țurcanu încă nu au depus adeziune la PNL. Cu doamna Roxana Țurcanu am avut o discuție constructivă și urmează să depună și adeziunea. Vrem să întârim dreapta politică la Botoșani și pentru asta ușile PNL-ului vor fi deschise pentru oamenii care pot ajuta la un PNL mai puternic. Vom încerca să întărim PNL-ul și cu ajutorul PMP, a Dreptei Liberale și, de ce nu, chiar și a USR-ului”, a declarat Costel Șoptică.



Întrebat cum va întări PNL-ul și în interior, având în vedere tensiunile nerezolvate cu Cătălin Flutur și Cristian Achiței, mai ales după ce partidul a rămas fără sediul în care cei doi activau mai mult decât în cel de pe strada Teatrului, Șoptică a făcut o precizare.

”Ușile PNL-ului sunt deschise pentru cei care vor să întărească partidul, pentru cei care vor să întărească dreapta politică la Botoșani, dar în același timp avem ușile deschise pentru ieșirea din partid a oricărui nu înțelege că lupta este în altă parte, că PNL-ul este mai important decât orgoliile personale”, a concluzionat Costel Șoptică.