Administrație Politică Știri locale

Țurcanu la PNL… din nou! Ar trebui să tacă dacă vrea ca PNL să nu piardă mai mult decât ar avea de câștigat din această revenire

 




 

Florin Țurcanu se întoarce în PNL! Fostul președinte al PNL Botoșani revine în partidul condus de omul pe care l-a cam bălăcărit în ultimii ani, Costel Șoptică. Este o revenire așteptată de Florin Țurcanu de mult timp pentru că acesta a fost principalul său țel politic când a revenit în politică preluând filiala ALDE Botoșani, întoarcerea în PNL.

Dar momentul revenirii nu este unul așa cum spera Țurcanu, adică pe cai mari, cu imaginea de salvator, cu popor mult în spatele său. Acum pare mai mult o revenire spășită, în genunchi, cu coada între picioare, o revenire în disperarea că va rămâne total pe dinafara politicii locale la viitoarele alegeri din 2024 sau chiar mai devreme de acest termen. Mai mult, este o revenire cu căciula în mână în fața lui Costel Șoptică, a omului pe care Țurcanu l-a atacat în fel și chip din 2020 până în a doua parte a lui 2021, a celui pe care l-a prezentat de multe ori ca fiind groparul PNL la Botoșani, ca fiind cel care conduce PNL doar pentru interes propriu. Am făcut la Tele M multe emisiuni cu Florin Țurcanu în care acesta nu a făcut altceva decât să-i care politic pumni în cap lui Șoptică. A dat în Șoptică fix ca în hoții de cai, cu toată puterea lui de fost ”împărat”, de fost președinte al PNL. Acum revine în PNL și îl va avea șef tocmai pe Costel Șoptică.

Din această revenire, Șoptică iese întărit bine de tot și cu orgoliul satisfăcut.

CITEȘTE INTEGRAL