Administrație Politică Știri locale

La ”doar” 6 luni de la propunere, tânăr de la PNL Botoșani numit subsecretar de stat în Ministerul Digitalizării




Liberalii reușesc să își numească membrii de partid pe funcții într-o viteză ”amețitoare”. Tânărul Eduard Mititelu, fost consilier personal al lui Cătălin Flutur în ultimul mandat de primar al acestuia, a fost numit subsecretat de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Numirea vine la ”doar” șase luni de zile de la propunerea transmisă de PNL Botoșani către conducerea centrală și, culmea, într-un minister în care lucrurile ar trebui să se întâmple cu viteza internetului.



”Această numire reprezintă o onoare și o responsabilitate pe care voi încerca să o duc la înălțimea așteptărilor.

Domeniul digitalizării administrației centrale și locale este unul pe care m-am concentrat în ultimii ani atât din punct de vedere profesional (proiecte IT realizate în/pentru instituții publice), cât academic prin articole de specialitate.

Țin să mulțumesc ministrului Sebastian Burduja pentru încrederea acordată, organizației județene PNL Botoșani care m-a susținut și propus pentru aceasta poziție de demnitate publică! De asemenea și organizației Tineretul Național Liberal care a sprijinit aceasta propunere. Această încredere mă onorează și mă motivează!”, a postat Eduard Mititelu pe contul său de Facebook.