Politică Știri locale

Deputatul Șoptică, liderul PNL Botoșani, a primit o factură dublă la energie electrică. ”Dacă și eu m-am speriat, vă dați seama că era mare”




Președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică, a declarat că a primit o factură dublă la energie electrică deși își declară lunar indexul.

Prezent la o emisiune la postul local de televiziune Tele M, Costel Șoptică a recunoscut că în piața energiei electrice sunt disfuncționalități mari.

Șoptică a spus că a sunat la furnizorul de energie să primească explicații și nu a putut nimeni să-i ofere.



”Eu am primit o factură foarte mare și nu mă dumiream de e este așa mare. A trebuit și eu să aflu de ce dacă am consumat, spre exemplu, 100 de kW s-a facturat dublu. Vă mărturisesc că am sunat la numărul scurt din patru cifre și nu mi-a putut explica nimeni. Trebuie să recunosc, în calitate de politician, că este nu neapărat o degringoladă, dar ceva nu este în regulă, nu funcționează, nu se respectă nici măcar clauzele contractuale. M-am uitat și în contract și scrie că dacă dai în fiecare lună indexul în mod normal îți facturează pe indexul declarat. Dublu față de cât am consumat. A venit destul de mare factura, dacă m-am speriat și eu vă dați seama că este mare”, a declarat Costel Șoptică.