Administrație Politică Știri locale

Un viceprimar a demisionat și aduce acuze grave primarului: ”… dispus să terorizeze angajații… să folosească bunurile și resursele în interes propriu”



 

Viceprimarul comunei Bălușeni, Laurențiu Lupașcu, și-a anunțat demisia din funcție și susține că a luat această decizie din cauza primarului Claudiu Doroftei.

În Bălușeni, primarul este de la PSD iar viceprimarul de la PNL.

”Astăzi 23.11.2022 mi-am depus demisia din funcția de viceprimar al Comunei Bălușeni.

Am constatat în această perioadă că nu poate exista colaborare între subsemnatul și actualul primar. Un primar tânăr dar cu comportament de despot, dispus să cheltuie sume uriașe pe campanii de imagine, dispus să terorizeze angajații primăriei , să folosească bunurile și resursele financiare ale primăriei în interes propriu. Comuna Bălușeni trebuie să scape de aceste personaje, așa ziși oameni politici, de fapt, niște disperați să nu le fugă scaunele de sub fund și să piardă țâța (bugetul local) din gură. Nu voi intra în polemică cu nimeni, un lucru este cert, timpul ne va demonstra cine a avut dreptate. Pentru mine a fost o deosebită onoare să fiu viceprimarul Comunei Bălușeni”, a postat Laurențiu Lupașcu pe Facebook.

Primarul Claudiu Doroftei nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzațiile viceprimarului demisionar.

În comuna Bălușeni sunt în implementare proiecte de investiții de milioane de euro atât cu fonduri europene, cât și guvernamentale, fiind una dintre unitățile administrativ-teritoriale cele mai active în atragerea de finanțări pentru dezvoltare.