Știri locale

CT de înaltă performanță la LUX RO cu interpretarea în cel mai scurt timp de o echipă specializată internațional



O clinică medicală din Botoșani a investit atât în aparatură de ultimă generație, cât și în personalul pregătit la nivel național și internațional.

La Centrul de Diagnostic LUX-RO din Botoșani, puteți beneficia de investigații de înaltă performanță în cadrul laboratorului de tomografie computerizată (CT), atât contracost, cât și prin decontare CAS în baza unui bilet de trimitere emis de medicul de specialitate din ambulatoriu.

”Mai mult, vă aducem la cunoștință că în urma unei suplimentări de fond, în luna decembrie 2022, vom puteam efectua un număr considerabil mai mare de investigații decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Vă reamintim că biletele de trimitere emise în regim de monitorizare au prioritate și nu sunt supuse unei liste de așteptare, iar pentru cele emise in regim ambulatoriu, lista de așteptare a fost cu mult redusă. Astfel, cu biletul de trimitere eliberat de medicului de specialitate din ambulatoriu, puteți efectua gratuit, într-un timp foarte scurt investigația de CT. Examinările se pot efectua și contracost în baza unei recomandări simple în urma unui consult la medicului specialist”, transmite clinica LUX-RO Botoșani.

 

Centrul de Diagnostic LUX-RO deține un aparat de ultimă generație, cu o procesare computerizată avansată pentru a recrea imagini detaliate ale organelor interne. Rezultatele investigațiilor dumneavoastră vor fi interpretate în cel mai scurt timp (în medie două-trei zile) de către echipa de medici radiologi specializați în centre universitare naționale și internaționale (Imagistică Medicală, Vasculară, Radiologie Intervențională, Terapia Durerii).

Pentru informații sau programări vă așteptăm la recepția LUX-RO din Strada Poștei. nr. 9, Botoșani sau vă puteți adresa la numărul de telefon al Departamentul de Imagistică Medicală: 0725511342