VIDEO Viral pe Internet: patru tinere cântă despre Eminescu, Enescu, Luchian și Iorga. Peste 18.000 de vizualizări într-o singură zi

0

Fetele din Botoșani

Imaginația tinerilor nu are limite și dacă este educată poate să facă minunății. Cine spunea că generației tinere nu-i pasă de tradiții, de valorile adevărate ale acestui popor milenar?

 

Patru botoșănence dărămă toate prejudecățile pe care le au despre tineri generațiile care au condus România după Revoluție și par să fi reușit cea mai bună campanie de promovare a valorilor din Țara de Sus, din Botoșani.Frumoase, îmbrăcate în port popular și cântând despre Mihai Eminescu, George Enescu, Ștefan Luchian și Nicolae Iorga, cele patru botoșănence arată întregii țări Botoșaniul cu adevărata sa frumusețe fizică și culturală.

 

”Noi vă invităm cu drag pe moldovenesc meleag. Hai la Botoșani!”, cântă Fetele din Botoșani, Iustina Irimia Cenușă, Lorena Dupu, Loredana Călin și Simona Mazăre.

 

Videoclipul melodiei a fost filmat la casele memoriale ale celor patru coloși ai culturii din România și într-o biserică, tot ce este mai sfânt la Botoșani: Eminescu, Enescu, Iorga, Luchian și credința.Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *