Aquapark&sports Cornișa merge după turiști în Ardeal la Târgul de Turism Touristica din Cluj-Napoca

0

În perioada 14.02- 16.02.2020, municipiul Botoșani va promova Aquapark&sports Cornișa la Târgul de Turism Touristica, care va avea loc în Cluj, la VIVO Mall.

Hai la Botoșani 2020!

Astfel, municipiul Botoșani continuă promovarea celui mai mare parc de distracții și agrement din nordul Moldovei, dar și celelalte obiective pe care turiștii le pot vizita în Țara de Sus. 

Aceste campanii s-au materializat în includerea municipiului Botoșani pe rutele touroperatorilor naționali și internaționali.  

  

”Istoria şi prezentul Botoșaniului ne invită să le descoperim într-o călătorie unică , plină de cultură, istorie , relaxare și distracţie potrivite pentru un city-break. Aici fiecare moment poate să reprezinte o ocazie unică .Oraşul combină arhitectura veche, monumentele impresionante, muzeele cu tematici variate, bisericile de diverse confesiuni, parfumul de altă dată, iar evenimentele culturale permanente creează puntea între trecut şi prezent. Botoșaniul este un loc unde istoria, legendele, liniștea și aerul curat sunt la ele acasă.

Potențialul turistic este completat de cel mai mare parc de agrement turistic și sportiv din regiunea Moldovei – Cornișa Aqua Park & Sports, care vă invită la relaxare în orice anotimp. Botoșaniul este combinația ideală între vechi și nou , între istorie și legendă, unde puteți să vă încărcați bateriile în aerul curat și liniștea ce ne înconjoară.”, anunță Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani. 

 

#Botoșani #VisitBotoșani #TravelBotoșani #ExploreBotoșani #DiscoverBotoșani

  

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *