Știri locale Visit Botoșani

Mirel Manea, show de vis la Cornișa Aquapark. Doar el putea să facă un spectacol FABULOS!



Cum trebuie să arate un show adevărat a arătat joi seară Mirel Manea și Orchestra sa pe scena Family Fest de la Cornișa Aquapark.

Prima zi a festivalului de la Cornișa Aquapark a fost mai calitativă din punct de vedere al spectacolului oferit decât multe alte ediții la un loc ale festivalurilor care au avut loc în Botoșani în ultimii ani.

De la dansurile oferite de copii de la Arlechin, la recitalurile adevărate ale lui Teo Humă & Oana Tăbultoc, Los Anonimos și încheind cu marele Mirel Manea ”Trompeta de aur” și Orchestra sa.

Teo Humă și Oana Tăbultoc au demonstrat că Botoșani rămâne un izvor nesecat de talente, inclusiv în muzica de bună calitate, cu tineri care te fac să nu te mai saturi să îi asculți.

 

Organizatorii Family Fest, Primăria Botoșani și organizatorul de evenimente Liviu Sorinel, au adus și Los Anonimos care a oferit o prestație de zile mari.

Cireașa de pe tortul primei seri la festivalul de la Cornișa Aquapark a fost însă concertul Mirel Manea&Orchestra.

Rar cântă Mirel Manea în Botoșani, iar când o face parcă ai vrea să nu se mai oprească și parcă ai vrea să cânte în toate zilele evenimentului și te face să îți dai seama de ce este atât de apreciat nu în România, ci la Vatican, în Veneția, Dubai, SUA, Comisia Europeană, Organizația Națiunilor Unite și în toate țările în care a concertat.

De regulă focurile de artificii se dau la finalul unui eveniment, la sfârșitul unor zile de festival, dar pentru prima dată la Botoșani focul de artificii a fost dat în prima seară a unui festival, la deschiderea evenimentului pentru că pe scenă urma să-și înceapă recitalul îndrăgitul Mirel Manea.

 

Câteva minute de focuri de artificii au vestit orașului că a început Family Fest, iar pentru cei prezenți la eveniment au pregătit intrarea lui Mirel Manea, Mădălinei Omania, Marius Vernescu și a întregii super-orchestre pe scenă pentru ceva ce rar se vede în Botoșani.

Precum Andre Rieu cu vioara sa, Mirel Manea și trompeta sa de aur alături de vocea Mădălinei Omania au electrizat publicul, au făcut ca prima zi la acest festival să pară a fi tot ce era mai bun pregătit de organizatori.

De pe scenă, Manea și Omania au coborât între botoșăneni, printre copiii și adulții care au profitat de ocazie să își facă fotografii cu îndrăgitul Mirel Manea. Sute de telefoane au filmat recitalul LIVE dat de vedeta, în adevăratul sens al cuvântului, Mirel Manea pentru că doar o vedetă originală poate concerta la Vatican în fața papei, poate fi chemată să concerteze la Comisia Europeană, în Dubai și SUA, și este printre puținii artiști la nivel internațional care au primit aprobarea de a înregistra un videoclip în Colosseumul de la Roma.

”Senzațional!” și ”Mirel, vreau un selfie cu tine!” se auzea peste tot în jurul lui Mirel Manea în timpul recitalului LIVE din mijlocul publicului de la Family Fest.

După prestația lui Mirel Manea & Orchestra, vineri pe scena de la Cornișa Aquapark vor concerta Filarmonica ”George Enescu” Botoșani alături de două soliste de excepție, Paula Seling și mezzosoprana Maria Miron, iar de la ora 21.45 va fi concert N&D.