Administrație Știri locale Visit Botoșani

A început era Mirel Manea la conducerea Filarmonicii Botoșani: instituția are o nouă siglă




Marele artist Mirel Manea, ambasador cultural al județului Botoșani, și-a început mandatul de manager al Filarmonicii ”George Enescu” și a început proiectul său de modernizare a instituției și de transformare a acesteia pentru a putea cuceri scena la nivel mondial, așa cum a reușit el ca artist.

Mirel Manea a câștigat concursul pentru funcția de manager al Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani având un proiect de management care își propune ca instituția să atragă cât mai mulți botoșăneni prin noi evenimente proprii, dar să își extindă participarea la evenimente naționale și mai ales internaționale. 



De asemenea, evenimentele locale ale Filarmonicii Botoșani propuse de Mirel Manea vor avea și rolul de a crește oferta turistică a municipiului Botoșani pentru o nișă exclusivistă și cu potență financiară.

Învățat cu concerte în NewYork, Vatican, Dubai, Miami, Monaco, Mirel Manea intenționează ca și Filarmonica Botoșani, sub conducerea sa, să fie prezentă în cele mai exclusiviste evenimente mondiale.

După ce a schimbat modul în care Filarmonica Botoșani comunică pe rețelele de socializare, Mirel Manea a lansat și noua siglă a acestei instituții prestigioase a României.

Un nou început! New Logo 2022!, a anunțat noul manager al Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani.